На Донеччині п`яний офіцер ЗСУ вчинив аварію і намагався "порішати"

Офіцер Збройних Сил України, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння, врізався в дерево в Краматорську і намагався уникнути відповідальності

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Краматорського відділу поліції.

Повідомляється, що у ніч проти 20 січня в Краматорську водій автомобіля "Форд", офіцер ЗСУ, рухаючись у бік вулиці Кіма, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і врізався в дерево.

Пізніше з`ясувалося, що автомобіль на якому він їхав належить жінці, що сиділа поруч на пасажирському сидінні. У машині спрацювали подушки безпеки, тому в ДТП ніхто не постраждав.

"Чоловік відмовився від будь-яких пояснень і надання документів. Замість цього він зателефонував своїм товаришам, які швидко приїхали на місце і перешкоджали поліцейським виконувати свої службові обов'язки, заблокувавши доступ до автомобіля", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на місце інциденту виїхали співробітники військової служби правопорядку, керівництво Краматорського відділу поліції та Управління патрульної поліції Краматорська і Слов'янська, в присутності яких конфлікт поступово було вирішено.

"Водій надав необхідні документи і пройшов медичний огляд в наркологічному диспансері - в його крові був виявлений алкоголь", - йдеться у повідомленні.

Патрульні поліцейські склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) Кодексу України про адміністративні порушення. Подальше розслідування події здійснює військова прокуратура.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme