Миколаївський паралімпієць здобув "бронзу" на Кубку світу

Максим Яровий посів третю сходинку у змаганнях з біатлону

Миколаївський паралімпієць здобув "бронз…

Миколаївський спортсмен Максим Яровий виборов чергову медаль у передостанній день змагань кубку світу лижних перегонів та біатлону. Про це йдеться на сторінці Національного комітету спорту інвалідів України, повідомляє Depo.Миколаїв.

Вчора, 19 січня, в доробку національної паралімпійської збірної команди України було чотири золоті, дві срібні та п'ять бронзових нагород. У змагальний день серед чоловіків першим у біатлоні (спринт) став українець Тарас Радь, показавши найкращий результат - 23:40.8, представник Білорусі, Дмитро Лобан, став другим - 24:40.2. Третя сходинка подіуму - у спортсмена з України Ярового Максима (25:08.8).

Серед жінок в категорії сидячи першою сьогодні стала в біатлоні (спринт) Лідія Графєєва з Білорусі, яка показала найкращий результат - 24:06.3. Друге та третє місце вибороли спортсменки з Німеччини Аня Вікер (25:30.1) та Андреа Ескау (26:39.8) відповідно.

Зауважимо, Максим Яровий вже здобув "срібло" на дистанції 15 км, а також на дистанції 5 км та "золото" в гонці на 900 м. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme