Лукашенко жорстко відповів на виття Кремля про "безвізову" Білорусь

Введення 5-денного безвізового в'їзду до Білорусі для громадян 80 держав не створює будь-яких ризиків ні для самої країни, ні для її союзників і сусідів

Про це заявив президент країни Олександр Лукашенко, коментуючи закиди Росії з цього приводу, передає Depo.ua з посиланням на БЕЛТА.

Він підкреслив, що скасування віз не означає скасування прикордонного контролю. 

"Тому виття і крики з боку деяких сусідніх держав - це просто спроба висловити незадоволення з боку певних сил. Ми тут нічого не порушили з точки зору нашого внутрішнього законодавства. Це наше суверенне право. І ми не порушили нічого в плані наших домовленостей з іншими державами", - підкреслив білоруський лідер.

"Якщо Росія зацікавилася, то я завжди кажу: Дай бог вам нести на кордоні службу так якісно, ​​як це організовано в білоруських прикордонних військах. Їм ще дуже далеко до того рівня контролю на кордонах, який має Білорусь", - наголосив Лукашенко.

Тому він порадив "спокійно на це реагувати і займатися своєю справою". "Зрозуміло, для чого це робиться. Хоча цей документ півтора року розроблявся і погоджувався з усіма нашими сусідами, в тому числі з Росією. Ось відповідь на всі ці інсинуації", - резюмував президент Білорусі.

Нагадаємо, 9 січня президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ, яким встановив 5-денний безвізовий режим для громадян 80 країн.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme