Інавгурацію Трампа бойкотують 62 демократи

Кількість представників Демократичної партії США, які вирішили бойкотувати церемонію інавгурації Дональда Трампа, збільшилася

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на Politico, всього за добу до церемонії 62 демократи відмовилися бути присутніми у Вашингтоні в день інавгурації.

Серед них сенатори штатів Арізона, Каліфорнія, Флорида, Джорджія, Іллінойс, Кентуккі, Мен, Меріленд, Массачусетс, Мічиган, Міннесота, Міссісіпі, Міссурі, Нью-Гемпшир, Нью-Джерсі, Нью-Йорк, Північна Кароліна, Огайо, Орегон, Пенсільванія , Теннессі, Техас, Вірджинія, Вашингтон і Вісконсін.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Раніше понад 50 конгресменів оголосили бойкот інавгурації Трампа.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme