Хто з українських політиків поїхав на свято до Трампа

На церемонії інавгурації президента США Дональда Трампа будуть екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, депутат Радикальної партії Андрій Артеменко, депутат від БПП Валерій Капрунцов

Також церемонію відвідають екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, позафракційний депутат Борислав Береза та нардеп Опозиційного блоку Сергій Ківалов, повідомляє Depo.ua  з посиланням на "Українську правду".

До речі, Юлія Тимошенко та деякі інші депутати Батьківщини будуть на молитовному сніданку, проте інавгурацію не відвідають, передають Українські новини.  Хто саме поїде з Тимошенко – невідомо.

У США полетів також депутат Опозиційного блоку Олександр Вілкул.

Як пише Korrespondent.net, до Штатів вирушили депутати від Опоблоку Сергій Льовочкін, Вадим Новинський та Микола Скорик. Однак офіційного підтвердження цьому поки немає. 

Водночас кілька українських депутатів, які анонсували свою присутність на інавгурації Трампа, не змогла отримати американські візи.

Нагадаємо, що  інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, о 19:00 за Києвом. Він складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Бойкот церемонії оголосили 62 конгресмени.

Крім того, сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Барак Обама вже покинув президентський кабінет

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme