Головний популіст дня: Соболєв, якому примарилися дочасні вибори парламенту

Заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, якому примарилися дочасні вибори парламенту

Головний популіст дня: Соболєв, якому пр…

Його номінувала група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

 За його словами, не вичерпано потенціал цього парламенту і щодо формування реальної більшості, і щодо зміни уряду, "але цей потенціал є настільки слабким і настільки зменшується щодня, що фактично наступна сесія парламенту може бути останньою перед великими виборами в країні". Депутат також зазначив, що всі необхідні голосування в Раді забезпечуються голосами "Опозиційного блоку".

Соратники Юлії Тимошенко нагадують учасників спіритичного сенсу, які питали в духу імператора, як довго при владі втримаються більшовики. Їхні розмови про дочасні вибори – це вже навіть не смішно.

А от щодо участі "Опоблоку" у голосуваннях разом з представниками коаліції, то це дешевий трюк, розрахований на неписьменних. Але оскільки в Україні таких майже не лишилося, то будь-хто може побачити на сайті Верховної Ради партнерські не голосування "Батьківщини" й "опоблоківців". Тому Соболєва мало б більше бентежити не те, чи є більшість в парламенті, бо вона є, а чому депутати "Батьківщини" говорять і діють в унісон з партією Ахметова і Льовочкіна.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme