Злодіям, які закатували до смерті очаківця, "світить" до десяти років

За версією слідства, четверо злочинців викрали чоловіка та тривалий час його катували заради помсти нібито за образу жінки

Злодіям, які закатували до смерті очаків…

Під процесуальним керівництвом Очаківського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно чотирьох чоловіків, які викрали мешканця Очаків та заподіяли йому тілесні ушкодження, несумісні з життям. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі прокуратури області.

У жовтні минулого року в Очакові четверо чоловіків за попередньою змовою викрали дому місцевого жителя. Зловмисники, застосувавши силу, посадили чоловіка до багажника автомобіля, на якому приїхали, та повезли до будинку, розташованому в Очаківському районі. Там злочинці тривалий час катували викраденого чоловіка, чим завдали йому тяжкі тілесні ушкодження.

За дві доби прокуратура та поліція відшукали викраденого чоловіка: його звільнили та доставили до лікарні з численними травмами. Там він помер. Злочинців правоохоронців затримали. "Під час слідства встановили, що мотивом такого жорстокого злочину була помста за нібито образу жінки", - повідомили в прокуратурі.

З урахуванням зібраних доказів злочинцям повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 146 та ч. 2 ст.121 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Обвинувальний акт скеровано до Очаківського міськрайонного суду для розгляду по суті. Чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що викраденого жителя Очакова привезли в багажнику до дівчинии, яку він нібито скривдив: "ображена" не викликала на допомогу побитому ані лікарів, ані поліцію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme