Як там Фьодорич? Україна проінспектувала Ростовську область

У Міністерстві оборони Російської Федерації стверджують, що Україна провела інспекцію Південного військового округу Росії, зокрема й Ростовської області

Про це заявив начальник російського національного Центру зі зменшення ядерної небезпеки Сергій Рижков, повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу відомства. 

"У період з 16 по 19 січня в рамках Віденського документу від 2011 року про заходи зміцнення довіри і безпеки українська інспекційна група, до складу якої увійшли представники Данії та Канади, провела інспекцію зазначеного району на території Південного військового округу - у районі міст Ростов-на-Дону, Азов, Таганрог, Новошахтинськ, Каменськ-Шахтинський і Новочеркаськ", - повідомив начальник.

За його словами, інспектори побували на військових полігонах Кадамовський і Кузьмінський, залізничних станціях навантаження і вивантаження Матвєєв курган і Хапри.

У Міноборони Росії стверджують, що інспектори отримали необхідну інформацію від командування всіх військових частин і формувань, розташованих у вказаних районах і не спостерігали "військової діяльності Збройних Сил Російської Федерації, що підлягає попереднім повідомленням".

Разом з тим, в російському відомстві поскаржилися, що члени інспекційної групи не повідомили їм про підсумки проведеної роботи.

Нагадаємо, що саме у Ростові перебуває екс-президент України Віктор Янукович, який втік туди від українського правосуддя. Саме туди ГПУ надисилає йому підозри у державній зраді та інших тяжких злочинах. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme