Від голови Хмельницької ОДА вимагають призначити керівника Держпродспоживслужби

Активісти "Стопкору" написали губернатору відкритого листа з вимогою вирішити врешті кадрове питання, яке викликало суспільний резонанс

Від голови Хмельницької ОДА вимагають пр…

Голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук звернувся у соцмережі до очільника області відкритим листом, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Стопкор.

У листі активіст вимагає заповнити врешті вакансію голови хмельницього осередку Держпродспоживслужби, яка вже досить довгий час працює без очільника.

"Звертаюсь відкрито, пропоную підшукати кандидатуру на ваш розсуд. Якщо знову хтось одіозний або замішаний в корупційних схемах – не пройде, ми не дамо, а якщо кваліфікований трудяга – то вперед. Але досить вже тягнути час... До мене звертаються працівники відомства зі скаргами на непросту епізоотичну ситуацію в області та вважають, що подолати проблему без очільника служби складно, - пише Сторожук. - З одного боку погоджусь, що очільник потрібен, з другого – не розумію, чим займаються в.о. та профільні спеціалісти. Невже для вирішення проблем працівник, який має досвід, освіту та кваліфікацію повинен особисто від головнокомандувача почути, що потрібно виконати свою роботу?"

Нагадаємо, нещодавно і обладміністрації відмовилися від погодження кандидатури Василя Грушка на посаду голови Держпродспоживслужби в області. Своє рішення пояснили тим, що не хочуть нагнітати і без того напружену обстановку  та побоюються акцій, обіцяних активістами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme