У Кам’янському колишній студент взяв заручника та погрожував підірвати гранату

Він закрившись в підсобці, погрожував підірвати себе і другого учасника інциденту, що знаходився разом з ним

У Кам’янському колишній студент взяв зар…

Про це повідомляє "Событие", передає Depo.Дніпро.

У першому корпусі Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівництва та автотранспорту м. Кам'янське на вулиці Богдана Хмільник, 20, студент погрожував підірвати гранату, взявши заручника.

Сталося це близько першої години дня 19 січня. Про інцидент було повідомлено в поліцію. За повідомленням жінки, яка дзвонила в поліцію, колишній учень ДЦППРКСА, який був відрахований з навчального закладу, зриває навчальний процес.

Після прибуття на місце з'ясувалося, що "зрив навчального процесу" полягав у тому, колишній студент, закрившись в підсобці прибиральниці на третьому поверсі, погрожував підірвати себе і другого учасника інциденту, що знаходиться разом з ним в приміщенні. Юнак заявив, що учень поруч з ним весь в крові.

На місце події прибули вибухотехніки, служба охорони і поліція. Правоохоронці розповіли, що ніяких вимог "терорист" не висуває. Також було встановлено, що  він 1991 року народження, раніше судимий. Очевидці розповідають, що заручник - знайомий "терориста", також раніше відрахований з числа студентів ДЦППРКСА.

До 15.00 обидва парубки були "викурено" з підсобки газом, який пустили у вентиляцію. Гранати у нього виявлено не було, а був виявлений лише перцевий балончик.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme