Ткаченко про ліцензію: Нас шантажували. Ми не повинні надавати жодних документів Нацраді

Гендиректор "1+1" Олександ Ткаченко заявив, що вимогою надати трастовий договір для видачі ліцензії на мовлення канал намагалися шантажувати

"Цей період збігся з періодом націоналізацією "Приватбанку", і почалися розмови, що історія з ліцензією якимось чином з цим пов'язана. Яким - для мене досі залишається загадкою, тому що навіть якщо є схоже прізвище акціонера, в принципі, це два різних підприємства. І це медійна власність. Навіть якщо комусь не подобається прізвище Коломойського у зв'язку з "Приватбанком", то "1+1" до цього не має ніякого відношення", -  сказав Ткаченко.

За його словами канал не має ніяких кредитів.

"Тому мені було дуже дивно чути всі ці вимоги про трастовому договорі. "Дайте обов'язково цей папір, тому що без цього паперу ми не дамо ліцензію" - почалися такі розмови, а потім розмови про те, що ми можемо переглянути рішення", - зазначив він.

"Ми не повинні надавати жодних документів Нацраді. По суті нас шантажували цим документом, що призвело до того, що ми змушені були винести цю історію в публічну площину", - наголосив гендиректор "1+1".

Нагадаємо, що 29 грудня телеканал "1+1" заявив, що закінчується термін ліцензії на мовлення каналу, а Нацрада її не продовжує та припустив спроби рейдерських атак, звинувативши Адміністрацію Президента в тиску на регулятор. 

У регуляторі пояснили, що ліцензію притримали через необхідність оновлення відомостей про кінцевих бенефіціарів каналу після націоналізації "Приватбанку", яким володів олігарх Ігор Коломойський. 

Згодом прем'єр-міністр Володимир Гройсман спростував можливість позбавлення телеканалу "1+1" ліцензії на мовлення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme