Телефон та 800 гривень стали здобиччю хмельничанина-рецидивіста

Чоловік раніше вже був судимий за крадіжки, втім, продовжує займатися тим же

Телефон та 800 гривень стали здобиччю хм…

Житель Хмельницького району став легкою наживою для бувалого рецидивіста, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Зарічанського відділення поліції.

"До Зарічанського відділення поліції з заявою звернувся житель села Рідкодуби Хмельницького району, який повідомив, що близько опівночі по вулиці Свободи, 1а, неподалік розважального закладу, невстановлена особа, нанісши йому кілька ударів руками і ногами, відкрито заволоділа його мобільним телефоном "Самсунг" та гаманцем з грошовими коштами в сумі близько 800 гривень", - повідомили правоохоронці.

Протягом дня, працівники сектору кримінальної поліції Зарічанського відділення, по гарячих слідах було встановили та затримали злочинця, яким виявився сорокарічний раніше судимий житель мікрорайону Виставка.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання № 1 ГУНП в Хмельницькій області. За ст. 186 ч. 2 КК України йому загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Викрадений телефон повернули власнику.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme