Сумчан просять допомогти онкохворій дівчинці, яка постраждала від вибуху газу

В місті стартувала благодійна акція "Хрещенські дзвони милосердя"

Сумчан просять допомогти онкохворій дівч…

На підтримку онкохворої дівчинки Саші Суворової, яка постраждала під час вибуху побутового газу в багатоповерхівці по вул. Металургів, 24, розпочалася благодійна акція "Хрещенські дзвони милосердя", пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій сумської міськради.

Дівчинка уже чотири роки бореться із онкологією. Після вибуху у будинку навпроти, у Саші розпочалася істерика. Її довго не могли заспокоїти ані батьки, ані медики. Зараз стан дитини погіршився. Їй потрібне щоденне дороговартістне лікування. Грошей на нього у родини уже немає.

Ті хто хоче допомогти дівчинці, можуть відвідати виставку робіт молоді з фізичними обмеженнями, яку розгорнуто у адміністративному приміщенні по вул. Харківська, 35.

Окрім того, 25 січня з 8:30 до 12:00 у приміщенні сумської обласної державної адміністрації (майдан Незалежності, 2) триватиме виставка робіт відвідувачів закладів соціального захисту населення та навчальних закладів.

Придбавши хоча б одну із робіт на цих виставках, кожен із сумчан зможе  допомогти Саші Суворовій, яка так цього потребує.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, заради допомоги дівчинці в місті відбувся благодійний ярмарок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme