Скандальний екс-голова вінницьких поліцейських "вибив" з активістки тисячу гривень за його спаплюжену честь

Колишній головний поліцейський Вінниччини Антон Шевцов виграв суд у активістки Таїси Гайди, видання "20 хвилин" та телеканалу "1+1"

Скандальний екс-голова вінницьких поліце…

Печерський районний суд міста Києва частково задовольнив позов скандального екс-поліцейського Антона Шевцова про захист честі гідності та ділової репутації. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на допис Шевцова в соцмережі "Фейсбук".

Суддя Литвинова визнала недостовірною інформацію, яку озвучила Таїса Гайда та опублікувало вінницьке видання "20 хвилин". Зокрема, на думку судді, дісності не відповідає наступна теза: "пан Шевцов - є агентом ФСБ. Він був завербований під час того, як залишився в Криму. В лютому 2014-го він займався евакуацією кримського "Беркуту" з Києва", що була опублікована в статті під назвою: "Гайда: Шевцов - агент ФСБ і в п’ятницю тікатиме з України".

"Визнати недостовірною, та такою, що принижує честь, гідність та ділову репутацію позивача Шевцова Антона Валерійовича інформацію, поширену позивачами...", - йдеться в рішенні суду.

Суд зобов'язав видання "20 хвилин" опублікувати спростування. Крім того і активістка Гайда, і сайт "20 хвилин" будуть змушені компенсувати Антону Шевцову по 1 тис 102 грн 42 коп.

Скандальний екс-глова вінницьких поліцейських "вибив" з активістки тисячу гривень за його спаплюжену честь - фото 1

Нагадаємо, що в березні минулого року у Вінниці розгорівся скандал довкола неоднозначної громадянської позиції нового начальнинка ГУ Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова.  

В обласному управлінні служби безпеки України були переконані - екс-начальник вінницької поліції вів підривну діяльність проти України. Тоді СБУшники заявляли про контакти Шевцова з представниками Федеральної служби безпеки Росії на території окупованого Криму.

А вже за місяць в прокуратурі Вінницької області заявили, що перевірили роботу Антона Шевцова в правоохоронних органах "вздовж і впоперек", однак нічого незаконного не знайшли.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme