Сина мера Лисичанська затримали у Німеччині

У Німеччині підрозділл Укрбюро Інтерполу управління поліції Луганській області спільно з правоохоронцями Німеччини затримали мешканця Лисичанська, який побив і возив в багажнику авто прикордонника

Як повідомляє речник поліції Луганщини Тетяна Погукай, чоловік підданий екстрадиційному арешту, передає Depo.Донбас.

Погукай не називає повністю ім'я затриманого, повідомляючи, що це був "громадянин Ш".

За вищезазначені дії проти нього відкриті кримінальні провадження та розпочате досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі), ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Санкції даних статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.

"З метою уникнення кримінальної відповідальності гр. Ш. ухилявся від органів прокуратури, у зв’язку з чим прокуратурою Луганської області він був оголошений у розшук. Враховуючи суспільний резонанс справи та наявну оперативну інформацію, до його розшуку був залучений підрозділ Укрбюро Інтерполу ГУНП в Луганській області. Вчора (18 січня), підозрюваний переданий правоохоронним органам України. На даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу", - повідомляє Погукай.

Нагадаємо, у серпні 2016 року син міського голови Лисичанська Сергія Шиліна був затриманий патрульною поліцією в стані алкогольного сп'яніння. В багажнику автомобіляMercedes-Benz S350 TDI був прикордонник, якого Сергій Шилін-молодший, за словами очевидців, разом зі своїм товаришем і двома жінками бив тривалий час біля кафе. Поліція затримала правопорушника, але, буквально через пару годин відпустила.

Подія набула розголосу, в Лисичанську місцеві жителі проводили мітинги, аби поліція не спустила цю справу на гальма.

2 жовтня стало відомо, що Національна поліція оголосила в розшук обох синів мера лисичанська Сергія ШилінаЗокрема, старший син 34-річний Андрій Шилін розшукується згідно з ухвалою суду. Повідомляється також дата його зникнення - 29 грудня 2014 року. Молодший син 22-річний Сергій Шилін розшукується згідно з низкою статей Карного кодексу. Дата його зникнення 30 вересня 2016 року.

Депутат Лисичанської міськради Віталій Шведов на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляв, що Шилін-молодший залишив межі України, так само як і його старший брат.

 

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme