Щур залишається на чиновницькій посаді

Інформацію про те, що заява на звільнення не буде підписана, підтвердила і сама Надія Щур

Щур залишається на чиновницькій посаді…

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на prykordonnya.info, Надія Щур залишиться на посаді голови Жовківської районної державної адміністрації.

Такий висновок можна зробити зі слів голови Львівської ОДА Олега Синютки за підсумками звіту очільника Жовківщини, який відбувся  у Народному домі м. Жовкви.

"Думаю, за цей період Надія Степанівна "згризла" себе як ніхто інший. Те, що святих немає, це зрозуміло. Я нікому не дзвонив і нікого не просив зробити якісь аналізи. Вирішив, що як воно буде – так воно і буде. Суспільство розділилося на дві частини – тих, хто думає, що результати аналізів сфальсифіковані, і тих, хто думає, що вони є правдивими", - заявив Синютка.

Олег Синютка показав стос листів, які, за його словами, отримав від районних депутатів і від сільських голів Жовківщини в підтримку Надії Щур.

"Я Надію Степанівну рекомендував на цю посаду і я відповідатиму за нею перед Президентом України. Дуже би хотів, щоби ця ситуація не розсварила, а об’єднала Жовківський район, - зазначив голова Львівсько ОДА", - сказав Синютка.

Інформацію про те, що заява на звільнення не буде підписана, підтвердила і сама Надія Щур.

Нагадаємо, Надія Щур написала заяву на звільнення після того, як напередодні Нового року потрапила у скандал через начебто водіння автомобілем у нетверезому стані, у якому її звинуватили громадські активісти  та народний депутат України Володимир Парасюк. У підсумку, аналіз крові голови Жовківської РДА перевищення допустимого вмісту алкоголю не виявив, однак перших два тижні 2017 року Надія Щур перебувала у відпустці за власний кошт.

Нагадаємо, голову Довківської РДА Надію Щур наприкінці грудня 2016 року затримали п'яною за кермом.

На Львівщині керівник РДА написала заяву на звільнення.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme