S.Group виплатить 1 млн грн за інформацію, яка допоможе в розслідуванні замахів на її співробітників

Корпорація S.Group виплатить винагороду в розмірі 1 млн грн за будь-яку достовірну інформацію, яка допоможе встановити нападників на гендиректора ТОВ "Снек Експорт" Сергія Білого та співробітника відділу ІТ-безпеки Романа Сорокіна, і буде підтверджена під час розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних із замахами на її співробітників

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу S.Group.

Нагадаємо, замах на Сергія Бєлого було здійснено 30 грудня 2016 року, на Романа Сорокіна - 17 січня 2017 року.

"Відносно обох інцидентів подано заяви в поліцію за фактом замаху на вбивство, порушено кримінальні виробництва за початковою кваліфікацією ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу (умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, санкція - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років)", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"Обидва ці звірячі напади з численими ножовими пораненнями і пошкодженнями внутрішніх і зовнішніх органів, а також ряд інших нападів на головних менеджерів компанії, ми пов'язуємо з діяльністю компанії "АТБ" і корпоративним конфліктом між двома організаціями", - додали в S.Group.

"Ми не вважаємо прийнятними бандитські методи 90-х, які застосовують наші опоненти, і тому вимагаємо від правоохоронних органів максимально відкритого і прозорого розслідування всіх інцидентів, включно з особистим допитом засновників "АТБ", з огляду на очевидні мотиви з їхнього боку для організації таких нападів", - йдеться в повідомленні.

"Ми гарантуємо повну конфіденційність усім свідомим громадянам, які володіють будь-якою інформацією щодо організації та реалізації цих замахів, і готові нею поділитися для максимально об'єктивного і ефективного виявлення замовників і виконавців цих жахливих нападів. Інформацію можна передати, зв'язавшись з центральним офісом S.Group в Дніпрі", - підсумували в прес-службі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme