Рятувальники розповіли рибалкам Сумщини секрети безпечної зимової риболовлі

Надзвичайники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед рибалок

Рятувальники розповіли рибалкам Сумщини…

У Шостці співробітники 2-го Державного пожежно-рятувального загону відвідали озеро Голенківське, де зустріли десятьох шанувальників зимової риболовлі. Рятувальники нагадали їм вимоги безпечної поведінки на кризі. Серед іншого роз’яснювалося, як правильно заходити на лід, скільки отворів для риболовлі можна робити близько одне до одного, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Сумській області.

Цього ж дня у м. Кролевці рятувальники вирушили на ставок Гайовий. Там була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з двадцятьма рибалками. Рятувальники нагадали їм основні правила безпеки на кризі. Користуючись можливістю, співробітники Служби порятунку роз’яснили присутнім порядок дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів, а також вимоги пожежної безпеки при користуванні пічним і газовим опаленням.

У м. Ромнах працівники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали на річку Сулу, де полюбляють збиратися місцеві рибалки. Двадцятьом шанувальникам зимового "водного полювання" нагадали основні правила безпечної поведінки на льоду. Напередодні свята Водохрещі рятувальники застерегли громадян щодо небезпеки перебування на водоймі.

Усім співрозмовникам рятувальники роздали тематичні пам’ятки для кращого засвоєння наданої інформації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme