Новий віце-президен США розповів про підготовку заміни Obamacare

Республіканці поки не закінчили роботу над програмою медичного страхування, яка стане альтернативою Obamacare

Про це розповів обраний віце-президент США Майкл Пенс в інтерв'ю CNN, передає Depo.ua.

За його словами, у них вже є кілька чудових ідей" і вони близькі до того, щоб остаточно замінити реформу медичного страхування Obamacare.

"Ми вже дуже близькі. Я вважаю, що ми представимо її (проект реформи) в перші дні після інавгурації", - повідомив обраний віце-президент.

Також Пенс запевнив, що яскраве гасло обраного президента Дональда Трампа про "страховку для всіх" насправді говорить про її доступності для кожного американця.

"Обраний президент чітко заявив, що хоче, щоб конгрес прийняв альтернативний законопроект, який передбачає більш низьку вартість медичного страхування та дозволить зробити її доступною для кожного американця", - додав Пенс.

Нагадаємо, Сенат США зробив перший крок для скасування реформи охорони здоров'я, відомої як Obamacare.

Часткова відміна Obamacare залишить без страховки 18 млн американців.

Зазначимо, що реформа охорони здоров'я і захисту пацієнтів Obamacare стала одним з наймасштабніших проектів в історії США з середини 1960-х років. Реформа є ініціативою президента країни Барака Обами і до цього часу вважається головним досягненням його президентства. Реформа передбачає субсидії малозабезпеченим на медичну страховку. У той же час всіх американців зобов'язали купувати медстраховку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme