Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову

Гендиректор палацу "Україна" Роман Недзельський подав позов до суду на Depo.ua та музичного продюсера та критика Олександра Ягольника

Недзельський подав до суду на Depo.ua і…

Приводом до позову стало інтерв'ю Олександра Ягольника, який розповів свою думку стосовно запрошення Наталії Корольової гендиректором НПМ "Україна" Романом Недзельським виступити на головному майданчику країни. 

Зокрема, Недзельського образив наступний коментар Ягольника:

"Палац "Україна" - то є держустанова на балансі ДУСі. Йому потрібен просто нормальний гендиректор, який мав би концепцію розвитку головного концертного залу країни. Роман Недзельський вижав до неможливого українських виконавців, заплатив їм крихти (окрім, звісна річ, своїх друзів), що відбило в них бажання робити щось нове.  До того ж, Недзельський продовжує старі корупційні схеми по несплаті авторського роялті в український ДААСП і наразі є одним з тих топ-людей в українському шоу-бізі, який робить усе, щоб розсварити суспільство, зірок і продюсерів, прикриваючись "господарською площиною".

Перше засідання Шевченківського райсуду Києва відбулося у середу, 18 січня.

Нагадаємо, 4 жовтня 2016 року стало відомо, що російська співачка родом з Києва Наталка Корольова, яка підтримала окупацію Криму, зібралася з концертом до столиці. Концерт планувався на головній сцені країни - в Палаці "Україна".

Наташа Корольова планувала заспівати в Києві 14 грудня, після концерту у Кремлі. "Нова концертна програма "Магія любові", з якою Наташа приїде в Київ, увінчає 25 років її співочої кар'єри! Для Вас прозвучать як нові прем'єрні пісні, так і пісні, які вже давно полюбилися шанувальникам і стали золотими хітами!" – йшлося у повідомленні на сайті палацу "Україна"

В соцмережах з цього приводу почався скандал. Директор палацу "Україна" Роман Недзельський назвав "диванними патріотами" користувачів соцмереж, які закликали заборонити концерт Корольової.

Наприкінці жовтня стало відомо, що СБУ заборонила Корольовій (справжнє прізвище Поривай) в'їзд в Україну на 5 років. Відповідне рішення СБУ прийняла у відповідь на депутатське звернення Оксани Корчинської.

У відповідь Корольова подала позов до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою скасувати рішення Служби безпеки України про заборону їй в’їзду на територію України. Суд заплановано на 17 березня 2017 року.

Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову - фото 1

Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову - фото 2

Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову - фото 3

Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову - фото 4

Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову - фото 5

Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову - фото 6

Недзельський подав до суду на Depo.ua і продюсера Ягольника через Наталку Корольову - фото 7

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme