На Росії не хочуть забирати "Сбєрбанк" з України

Сбєрбанк Росії, як і раніше, не планує йти з українського ринку, де банк представлений однойменною дочірньою організацією

Про це повідомив глава Сбербанку Герман Греф журналістам у кулуарах Всесвітнього економічного форуму в Давосі, передає Depo.ua з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Поки що ні, поки що це питання не розглядається на порядку денному", - зазначив Греф, відповідаючи на запитання журналістів.

У грудні 2016 року глава Сбєрбанку говорив про те, що активи в Україні "стискаються", але Сбєрбанк не бачить "якоїсь перспективи дуже швидкого виходу з ринку".

Тоді Греф зазначав, що націоналізація Приватбанку негативно вплинула на стабільність ситуації як з приватними, так і з корпоративними клієнтами в Україні.

Українське ПАТ "Сбєрбанк" (раніше - ПАТ "Дочірній банк Сбєрбанку Росії", до цього - банк НРБ) засновано в 2001 році. Його єдиним власником є Сбєрбанк Росії.

Раніше про намір закрити дочірній БМ банк (Україна) говорив глава ВТБ Андрій Костін.

Зовнішекономбанк готується продати дочірній український Промінвестбанк в першому кварталі 2017 року, повідомляв раніше глава ЗЕБу Сергій Горьков.

Довідка: Українське ПАТ "Сбєрбанк" (раніше - ПАТ "Дочірній банк Сбєрбанку Росії", до цього - банк "НРБ") засноване в 2001 році. Його єдиним власником є Сбєрбанк Росії. Згідно з даними Нацбанку, на 1 липня 2016 року за розміром загальних активів Сбєрбанк займав 7-е місце (47,845 млрд грн) серед 108 банків, що діяли в країні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme