На Росії два чоловіка з нудьги зґвалтували третього

За відсутності дівчат і після довгого святкування чоловіки вирішили зняти сексуальну напругу за допомогою колеги по службі

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на NewsRU.

Слідчі Єлабуги, що в Татарстані, завели кримінальну справу на двох чоловіків, яких підозрюють в сексуальному злочині. Заяву в правоохоронні органи подав товариш по службі підозрюваних. Він стверджує, що зловмисники під час п'янки примусили його до сексу для розваги.

Кримінальне покарання загрожує 33-річному жителю Саранська (Мордовія) на ім'я Сергій, а також його колеги-ровеснику з Набережних Човнів.

За даними розпочатого розслідування, 15 січня 2017 року обвинувачені перебували в орендованій квартирі на проспекті Миру в Єлабузі. Там вони святкували другий день старого Нового року разом з 36-річним товаришем по службі.

У якийсь момент двом товаришам по чарці стало нудно через відсутність дівчат. Житель Татарстану запропонував мордовському другу "побавитися" з гостем. З нього спустили штани і поглумилися. Щоб придушити опір жертви, зловмисники побили потерпілого, завдавши йому удари кулаками.

Потерпілий звернувся в правоохоронні органи. Кримінальну справу порушили за ст. 132 КК Росії ("Насильницькі дії сексуального характеру"). Передбачуваним ґвалтівникам загрожує покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

17 січня Елабузький міський суд ухвалив рішення про арешт підозрюваних на два місяці.

Як повідомили в правоохоронних органах, заарештовані заперечують провину в груповому зґвалтуванні і кажуть, що все відбувалося за обопільної згоди із потерпілим.

Нагадаємо, що кілька днів тому на Росії таксист завіз свого пасажира додому і там зґвалтував.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme