На Одещині у Чорономорську поліція затримали групу розбійників

Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу. Розслідування триває

На Одещині у Чорономорську поліція затри…

До Чорноморського відділу поліції по лінії "102" звернувся житель міста. Чоловік повідомив, що його неповнолітнього сина пограбували, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

За словами чоловіка, до 14-річного хлопця підійшли троє невідомих осіб, які шляхом ривка відкрито заволоділи його мобільним телефоном.

Через півгодини до поліції зателефонувала мати 16-річного підлітка, яка розповіла, що у дворі будинку троє невідомих пограбували її сина. Погрожуючи предметом, схожим на складений ніж, зловмисники заволоділи мобільним телефоном неповнолітнього.

Ще за годину 20-річний житель міста повідомив, що теж став жертвою розбійного нападу. У дворі будинку троє невідомих осіб відкрито, шляхом ривка, викрали його мобільний телефон.

За всіма цими фактами були розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники Чорноморського відділу поліції викрили у скоєнні зазначених злочинів і затримали чотирьох жителів Одеської області віком від 16 до 19 років. Всі вони надали зізнавальні свідчення.

Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу. Розслідування триває.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme