Майже 24 млн. грн екоподатку сплатили до бюджет подоляни

На оздоровлення довкілля підприємства Хмельниччини перерахували 24 мільйони гривень

Майже 24 млн. грн екоподатку сплатили до…

За забруднення навколишнього середовища суб’єкти господарської діяльності Хмельницької області впродовж січня-грудня 2016 року перерахували до бюджету 23,7 мільйона гривень екологічного податку, передає Depo.Хмельницький  з посиланням на прес-службу ДФС.

Згідно розподілу коштів із загальної суми надходжень на охорону довкілля до місцевих бюджетів краю надійшло 19 мільйонів гривень до державного бюджету – 4,7 мільйона гривень.

"На сьогодні в області платниками екологічного податку є понад 2 тисячі юридичних та фізичних осіб регіону. Вони здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними або пересувними джерелами забруднення, скиди забруднюючих речовин безпосередньо у водні об’єкти чи розміщують відходи. Тому екологічний податок є вагомим джерелом поповнення місцевих бюджетів для фінансування заходів, спрямованих на захист довкілля, мінімізацію негативного впливу на нього господарської діяльності та раціональне використання природних ресурсів", - пояснили податківці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme