Масштабні розкрадання на Харківщині: суд арештував будинки та авто підозрюваних

У Харківській області викрили організовану групу, яка заволоділа бюджетними коштами на загальну суму 18 млн грн

Масштабні розкрадання на Харківщині: суд…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі Генеральної прокуратури України, до злочинного угрупування входили четверо осіб.

Вони протягом 2014 – 2016 років шляхом зловживання службовим становищем та підроблення офіційних документів заволоділи коштами державного і обласного бюджетів на загальну суму 18 млн грн, виділеними на державні закупівлі обладнання та виконання робіт із реконструкції очисних споруд каналізації Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області.

Усім членам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, до них застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі від 206 до 400 тис грн.

З метою забезпечення відшкодування збитків, завданих державі злочинними діями організованої групи, слідчим суддею накладено арешт на майно підозрюваних, а саме: три квартири в м. Харкові, два будинки в м. Харкові та Харківській області, нежитлові приміщення в м. Харкові та три автомобілі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme