Лікарі розповіли про стан здоров'я Буша-старшого

Президент США Джордж Буш-старший разом із дружиною Барборою Буш госпіталізовані у зв'язку із загостренням стану здоров'я до лікарні в Хьюстоні

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на місцеве видання Chron.

"Колишній президент США, 92-річний Джордж Буш-старший, перебуває у відділенні інтенсивної терапії в лікарні Х'юстону через гостру респіраторну проблему, що є наслідком пневмонії. Крім того, Барбара Буш у віці 91 року була прийнята в лікарню в середу вранці з метою запобіжного заходу після того, як вона почала відчувати втому і кашель", - зазначає видання.

Відповідно до офіційної заяви, яку випустив лікувальний заклад, лікарі провели відповідні процедури з колишнім президентом щодо очищення його дихальних шляхів. Повідомляється також, що ця процедура потребувала введення седативних препаратів.

"Стан здоров'я президента Буша є стабільним, він має відпочинок у комфортних умовах", - йдеться в офіційній заяві закладу. Водночас, у документі вказується, що екс-президент залишиться у відділенні інтенсивної терапії для спостереження.

Повідомлення про госпіталізацію екс-президента і його дружини збігається за терміном з підготовкою до інаугурації 45-го президента США Дональда Трампа. Раніше повідомлялося, що Джордж Буш старший відмовився від присутності на цьому заході, посилаючись на стан здоров'я.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme