Головний популіст дня: Чумак, який не помічає зв'язку між телелокшиною та виборчою гречкою

Номінується народний депутат Віктор Чумак, який не бачить причинно-наслідкових зв’язків між локшиною, яку політики вішають на вуха з телеекранів, та голосуванням виборців за гречку

Головний популіст дня: Чумак, який не по…

Його номінувала група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Дивна в нас країна. Кожного разу йдемо на вибори з надією обрати слуг народа, а голосуємо за хазяїв життя. Маршал Гречка та єфрейтор Гривня - ось наші обранці. Злий я був під час цього інтерв'ю (на каналі РАДА), тому і говорив з сарказмом. А зараз іду на НьюсВан. Дивіться о шостій", - прозвітувався і заодно проанонсував себе в телевізорі народний депутат.

У нас дійсно "дивна країна", де антикорупціонери борються з корупцією в телеефірах, там же воюють з Путіним і туди ж ходять, аби робити гучні популістські заяви. А потім ще й дивуються, чому виборці, дезорієнтовані цим інформаційним мотлохом, віддають голоси "не тим" кандидатам. У короткому пості пана Чумака весь сенс політичної діяльності тих, хто називає себе єврооптимістами і демократичною опозицією: давав інтерв’ю одному каналу, тепер побіжу на інший і там з розумним виглядом розповідатиму глядачам про чергову "зраду".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme