Facebook заткнув Russia Today в акурат на інавгурацію Трампа

Соціальна мережа Facebook позбавила англомовне відділення російського пропагандистського телеканалу Russia Today права публікації до 10 ранку 21 січня

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу каналу.

Так, керівник напрямку соціальних медіа RT Айвор Кротті розповів, що адміністратори соцмережі ввели обмеження під час трансляції прощальної прес-конференції Барака Обами.

"Facebook RT заборонив розміщувати контент на своїй сторінці до 10:25 суботи за московським часом. Працюємо над цим з командою FB", - написав він у Twitter.

Водоночас на телеканалі  стверджують, що не порушували авторських прав і досі не дочекалися від  адміністрації соцмережі  жодних пояснень.

Таким чином, якщо заборона залишиться чинною, RT втратить можливість 20 січня проводити трансляцію інавгурації обраного президента США Дональда Трампа в Facebook.

Причиною блокування могла бути підозра в порушенні авторських прав. За даними каналу, блокування сталася під час трансляції прес-конференції президента США Барака Обами в середу. Керівництво RT вважає, що Facebook помилково вирішив, що у каналу немає прав на показ заходи.

Нагадаємо, нещодавно у Вашингтоні стався казус: мовлення каналу Конгресу США C-SPAN було перервано ефіром Russia Today.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme