Блокувати вантажі в "ДНР" будуть самооборонці з Волині (ФОТО)

Ветерани АТО в Маріуполі назвали причини та озвучили план блокади окупованих територій

Блокувати вантажі в "ДНР" будуть самообо…

Перед присутніми виступили: представник "Айдару" Валентин Лихолит ("Батя"), екс-комбат "Донбасу" Анатолій Віногродскій ( "Гал"), начальники штабу "Донбасу" Сергій Якимович і Булгаков Олексій.

Віногродскій розповів, що в 2014 році спонтанна блокада торгівлі з окупованими територіями, дала значні результати і з полону були звільнені добровольці "Донбасу".

Він повідомив, що в Донецьку область запрошені представники самооборони з Волинської області і вже підготовлені 3 місця для їх базування. Всього ж в блокаді братиме участь близько 800 чоловік, а також йдуть переговори з іншими добровільними частинами в тому числі і УДА. "У Луганській області поліції віддали наказ не заважати діям блокадників, СБУ - вийти з нами на контакт, а що буде в Донецькій області - не ясно, думаю що також", - сказав "Гал".

"Нам не цікаво що перевозять бабусі в сумках. Ми будемо працювати за такими напрямками як контрабанда зброї, наркотиків, контрафактна продукція (алкоголь і сигарети), і легальні поставки товарів т.зв. подвійного або військового характеру", - повідомив він..

Валентин Лихолит в своєму виступі сказав, що всім організаціям АТОшніков потрібно об'єднаються в одну.

Організатори блокади заявили, що їхні акції - це військові акції і тому час і місця спецоперацій заздалегідь називати вони не будуть, але погодилися запрошувати на них журналістів.

IMG_4033

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme