Блокада "Л-ДНР": Ветерани АТО анонсували масові силові акції

Представники штабу блокади окупованого Донбасу анонсували початок масових силових акцій

Про це на брифінгу у Маріуполі заявив начальник штабу блокади Сергій Акимович, передає кореспондент Depo.Донбас.

"Наразі ми готуємо бази, ведемо перемовини з добровольцями та волонтерами, аби їх залучити до майбутніх силових акцій. Нас підтримали 10 нардепів різних партій. Наш  штаб налічує понад 800 осіб", - зазначив Акимович.

Вже відомо, що для участі у силових акціях на Донбас приїдуть ветерани та представники самооборони з інших областей України.

Які саме дії вживатимуть ветерани, вони не кажуть, але обіцяють запросити журналістів, коли стане відома дата початку активних дій.

"Нам зараз важливо вести не тільки фізичну блокаду, а й інформаційну", - зазначив учасник штабу блокади, ветеран батальйону Донбас" Анатолій Виноградський.

Нагадаємо,  16 грудня 2016 року бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

Співрозмовник в мінській групі зазначив, що акція не координується з офіційними представниками від України. В організації блокади активну участь бере народний депутат Семен Семенченко.

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що рішення про блокаду Донбасу повинен приймати виключено президент Петро Порошенко, а не групі людей, яка не має ніяких повноважень.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme