Запорізькі легкоатлети визначили кращих на домашньому чемпіонаті

Запорізькі спортсмени вдома змагалися за путівки на чемпіонат України

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя.

Запоріжжя приймало відкритий чемпіонат області з легкої атлетики у приміщенні. Крім господарів, свої сили на доріжках місцевого легкоатлетичного манежу "Запоріжсталь" випробували гості з Донецької, Дніпропетровської, Чернівецької та Волинської областей. Всього близько 250 учасників. Звісно, левову частку нагород запоріжці залишили вдома – мають вісім золотих, шість срібних та 14 бронзових медалей.

Чемпіонкою у бігу на 60 м стала Олеся Повх, причому з кращим результатом сезону у світі – 7,17 секунди, повідомляє сайт федерації легкої атлетики України. Цей час маже на півсекунди кращий за норматив для участі у чемпіонаті Європи, що відбудеться у березні. Шістдесятиметрівку на "золото" подолав і Данило Курта – за 6,79 с. На першу сходинку п’єдесталу пошани у бігу також підійнялись: Анастасія Бризгіна на дистанції 400 м, Анастасія Ткачук - на 800 і 1500 м та Михайло Яворський на двохсотметрівці. Золото у штовханні ядра має Владислав Сєргєєчев з результатом 11 м 48 см і Катерина Климова – 9 м 79 см. У стрибках у довжину чемпіонкою стала Ольга Борисенко, стрибнувши на 5 м 71 см.

Чемпіонат області визначив спортсменів, які представлять Запоріжжя на командній національній першості та юніорському чемпіонаті країни з легкої атлетики у приміщенні, що традиційно також відбудеться у нашому місті 27-28 січня.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme