Як "ватники" бачать падіння Києва: За хроніками Стрєлкова

Наші читачі ніколи не зустрінуться з цією реальністю. А між тим вона існує. Depo.ua хоче показати, як українські та російські "путіноїди" бачать вирішення "української кризи"

Як "ватники" бачать падіння Києва: За хр…

Вчора колишній ватажок "ДНР" Ігор Гіркин (Стрєлков) оприлюднив свій план захоплення України з визнанням "уряду у вигнанні" екс-прем'єра Миколи Азарова. Звісно, це, вже не перше, марення хворої людини  може викликати лише посмішку. Втім, на  адекватних людей ця єресь і не розрахована. І тому 86% жителів Московії вже розправили крила у передчутті чергової серії довготривалого "лайфюзівського" серіалу "громадянська війна на Донбасі", а у відкритих та латентних  сепаратистів в Україні очі засвітилися надією.

Тож, пропонуємо подивитись на реалізацію плану Гіркіна очима проросійської "вати". І просимо не ставитися серйозно до даного експерименту.

23 січня. Засідання контактної групи в Мінську починається з пострілу в стелю і спільної заяви Росії-Плотницького-Захарченко. Вимагають припинити вогонь на Донбасі і вивести українські війська за "адміністративні кордони ЛДНР - як попередню умову для будь-яких подальших переговорів". Київська хунта серйозно напружилася, але все ж було прийнято рішення вимоги "повсталих республік" проігнорувати. У Верховній Раді Надія Савченко заявила, що Київ хоче війни.

24 січня. ВС РФ починають стрімко зосереджуватися по всій довжині російсько-українського кордону. Да так, що їх не фіксують з космосу супутники. Зате докладні репортажі про дану подію транслюють Інтер, NewsOne і 112 канал.

26 січня. Говорять всі праски пострадянського простору. Президент РФ в публічному зверненні до народу РФ, який, як відомо, проживає і далеко за межами цього утворення, докладно розповідає про всі злочини укрохунти. Ніхто не забутий, ніщо не забуте. Розіп'ятий хлопчик в Слов'янську був. Ось відеохроніка. Популяція снігурів в Україні впала до критичного рівня, що загрожує екології світу. Ось дослідження наших кращих вчених. Не духовно мати з цими нелюдами, що називають себе українцями, хоча насправді вони малороси, якісь дипломатичні відносини. Ми розриваємо їх. Доводиться відзначити, що, визнавши прозахідну хунту, ми не мали всю повноту інформації (так, є ще недоробки в роботі наших аналітичних відділів). Але відтепер легітимність русофобів не визнається. Вони підлягають ліквідації. А хохли - як і раніше наші брати.

Чітко зафіксовано момент, коли в Києві починається паніка. (Люди кидаються в магазини виносити все, що можуть винести. Нацгвардійці тікають зі своїх постів біля Адміністрації президента і Верхової Ради. Поліцейські, яких заява Путіна застала на зміні, віджимають у автомобілістів машини, одяг і намагаються доїхати до Польщі. На дорогах небачені затори) . Володимир Володимирович, хвилюючись, рішуче пригубив склянку з водою.

"Уряд у вигнанні" під керівництвом Миколи Азарова визнається Росією офіційно - з встановленням з ним дипломатичних відносин. Янович в п'ять разів збільшує охорону і переїздить з комуналки в офіс на Охотному ряду.
Як свідчить легенда, на рахунок персони нового "легітимного" суперечка між Путіним і Медведєвим була недовгою:

- Може, все ж таки Олійника ? - засумнівався Дмитро Анатолійович.
- Кинь, Бімба нас ніколи не підводив, міцний господарник, руські своїх не кидають. І народ його любить, - сказав Володимир Володимирович.

27 січня. На мобільні телефони офіцерів ЗСУ, СБУ, МВС  та членів уряду України приходять sms "На ваш рахунок перераховано ... Москва, Луб'янка". "Служу Росії!", - ледь ворушачи губами вимовляють одержувачі, перевіряючи, чи достатньо м'який закуплено для зустрічі визволителів хліб і чи вистачить солі.

Як "ватники" бачать падіння Києва: За хроніками Стрєлкова - фото 1

Фото EPA

28 січня. ЛДНР офіційно об'єднуються в Новоросію на чолі із загальним урядом, РФ визнає незалежність Новоросії та укладає з нею договір про дружбу і взаємодопомогу. Під телекамери зрізають прикордонні шлагбауми. Братаються прикордонники.
- Де святкувати будемо?, - цікавиться у Плотницького Захарченко.
- Давай до тебе, - пропонує Ігор.
- Ні, давай тут, з народом нашим, - резюмує Олександр.

Їх щасливі очі фіксують, як російські військові нашивають знаки розрізнення, вдягають бойові ордени, з комірчин дістаються і встановлюються над позиціями триколори. На підвезену цистерну спирту ніхто не реагує. Проте час від часу з'являється кілька пляшок шампанського, яке розливається в пластикові стаканчики бійців Новоросії.
"Как упоительны в России вечерааааа….", - затягує хтось. І в цей момент на горизонті з'являється необачне море "Армат" і "Іскандерів".

29 січня. Новоросія і РФ повторно пред'являють ультиматум Києву, вимагаючи негайно припинити агресію, вивести війська і почати переговори про визнання незалежності. Київ відкидає.
Згідно зі стенограмою засідання РНБО, Тимошенко, Аваков і Полторак пропонують здатися. Однак в цей момент до зали заходять Ярош і Білецький зі своїми озброєними побратимами і кажуть: "Караул втомився". В результаті - ультиматум Новоросії відкинутий. До втечі ватажків карателів в США на літаках ЦРУ залишалося півтора тижні.

30 січня, як свідчить пророчий план на той момент військового пенсіонера Ігоря Гіркіна (Стрелкова), "ВС РФ і ЗС Новоросії починають наступ по всій довжині кордону і здійснюють розгром українських військ. На звільненій території під егідою Уряду України у вигнанні створюються нові органи влади і формується Визвольна армія. ВСУ, переконавшись, що "жарти скінчилися", починає поголовно розвалюватися, частина військ переходить на сторону Уряду у вигнанні".
Через 10-14 (тут історики сперечаються) днів армії у хунти немає.

Однак відомо, що 17 лютого спільними силами російські війська і армія Новоросії вийшли на рубіж Харків- Дніпропетровськ - Запоріжжя - Миколаїв- Одеса. Визвольна армія продовжує рух і 8 березня (подарунок всім слов'янським жінкам) звільняє Київ (за сприяння ЗС РФ).

10 березня.  В Києві створюється нова влада, яка визначається з новими кордонами України і Союзної Держави України і Новоросії. Починається процес створення Єдиної Союзної держави Росії, України і Новоросії.

Святкування відбувається на колишньому Майдані незалежності, екстрено перейменованому в площу  Мотороли. Присутні кращі люди розділених до недавнього часу радянських республік: Путін і Медведєв, Жириновський і Рогозін, Лукашенко і Додон, Медведчук і Савченко.
Прилетіли і Трамп з Маккейном.

- Я завжди поважав вас, - звернувся останній до президента РФ, - вся моя критика мала на меті підштовхнути вас до історичної місії. І ось воно, все сталося. Дональд, а ти чого мовчиш?
- Пане Володимире, я що хотів сказати, ми тут перетерли з Конгресом. Завтра знімаємо санкції, післязавтра розпускаємо НАТО. Оціни, як я вирішив ситуацію зі зброєю для укрів. Розвів їх як кошенят. Дай я тебе поцілую.

Ухилившись, Володимир Володимирович торкнув за плече Стрєлкова і запропонував йому відійти разом в сторонку.
... Біля Головпоштамту під гуркіт салюту вішали Турчинова, Луценка, Іслямова. (Інші  видатні вороги Великої Росії боягузливо повтікали за океан. Однак, в той момент ще не знали, що домовленості з американськими партнерами про їх видачу Москві вже досягнуті).

- Знаєте, Ігор Іванович, чесно кажучі, я давно хотів піти на спокій, тільки не знав, на кого Росію залишити. І ось після всього, що було ... Коротше, ваша інавгурація через місяць.
12 березня. До Росії приєднується Придністровська Молдавська Республіка.
...
Це все, що вам треба знати про уявленнях колишнього "міністра оборони ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрелкова) про вихід з "української кризи" і його психічний стан.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme