Все під контролем: Як автодорожники Полтавщини боролися зі снігом

Полтавським дорожникам вдалося не допустити закриття доріг через складні метеоумови із наслідками снігової негоді

Все під контролем: Як автодорожники Полт…

Перші дні січня цього року запам'ятались українцям численними опадами, заметілями та ожеледицею. І якщо для дітей такі погодні умови - нагода покататися на санчатах чи пограти у сніжки, то для автомобілістів це - значне ускладнення у пересуванні на транспортних засобах, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Служби автомобільних доріг Полтавської області.

Аби автошляхи Полтавської області постійно знаходились у придатному для поїздок стані, у цілодобовому чергуванні знаходиться майже 90 механізмів. А у разі необхідності виконання збільшених об'ємів робіт із зимового утримання доріг кількість спеціальної техніки подвоюється.

Станом на 17 січня проїзд дорогами загального користування, які пролягають у межах Полтавської області, повністю забезпечений. Дорожникам вдалося утримати ситуацію під контролем і не допустити закриття доріг через складні метеоумови.

Крім того, зараз ведеться підготовка до випуску гарячих асфальтобетонних сумішей для ліквідації ямковості. Це явище, у зв'язку з нестійкими погодними умовами, прогресує. Проте, сприятливі для ліквідації ямковості умови настануть тільки з потеплінням. До того часу ремонт небезпечних деформацій дорожнього покриття виконується заздалегідь заготовленою холодною асфальтобетонною сумішшю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme