Вперше петиція до Хмельницької облради зібрала необхідну тисячу голосів

Петиція стосується будівництва обласної дитячої лікарні і є першою, яку підписало тисяча подолян

Вперше петиція до Хмельницької облради з…

Сайт електронних петицій Хмельницької обласної ради, хоч і працює з минулої весни, не є надто популярним серед жителів області, передає Depo.Хмельницький.

За весь час роботи тут зареєстровано з десяток петицій, а необхідну тисячу підписів зібрала тільки одна-єдина петиція. Стосується вона будівництва лікувально-діагностичного корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні.

Необхідність побудови корпусу зумовлена тим, що діти з усіх куточків області лікуються у відокремлених підрозділах на базі різних лікарень міста, що є вкрай незручним.

"У 2011 році було ухвалено Концепцію створення повнопрофільної Хмельницької обласної дитячої лікарні, яка повинна була реалізовуватись у три етапи: будівництво нового лікувально-діагностичного корпусу на 110 ліжок на прибудинковій ділянці лікарні (перша черга будівництва); будівництво неонатального корпусу на 75 ліжок на території Хмельницької міської дитячої лікарні; а також реконструкцію існуючого стаціонарного корпусу під обласну дитячу консультативну поліклініку, стаціонарні відділення, харчоблок та овочесховище (друга черга будівництва). Проте кошти, необхідні для проведення відповідних робіт поки так і не виділені", - йдеться в петиції.

Автори пропонують віднайти кошти в цьому році і все ж звести корпус лікарні.

До кінця збору підписів залишилося ще 69 днів. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme