Виповз із кімнати з кільцем від гранати в руці: дружина загиблого розповіла про вибух у Харкові

Харківські правоохоронці встановлюють обставини вибуху гранати РГД-5 у центрі міста

Про це кореспондентові Depo.Харків повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах Харківщини.

За відомостями співрозмовника агентства, слідчим дружина загиблого власника квартири повідомила, що її чоловік Сергій Г., який працював у охоронному підприємстві, приніс гранату РГД-5 близько року тому та ховав десь у кімнаті.

Під час застілля, коли в гостях був приятель чоловіка Сергій К., чоловік 1990 року народження, жінка вийшла на кухню. Пізніше вона почула гучний хлопок та побачила гостя, який виповзав із кімнати. Кільце від гранати було в його руці.

На цей час постраждалий госпіталізований до лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова, у нього осколкові поранення нижніх кінцівок. За попередньою інформацією, поранення життю чоловіка не загрожують.

У загиблого відірвана ліва нога та вибухом повністю потрощена нижня частина тіла.

Як повідомляв Depo.Харків, сьогодні вночі в одній із квартир у центрі Харкова вибухнула граната РГД-5. Внаслідок вибуху бойової гранати одна людина загинула, інша – отримала травми. Слідчим відкриті кримінальні провадження за ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme