Ватажки "ЛНР" і "ДНР" готові оголосити мобілізацію

Ватажки "ДНР" і "ЛНР" повідомили, що розроблений план мобілізації людей, які пройшли бойові дії, а потім з різних причин покинули ряди окупаційної "армії"

Про це вони заявили під час прес-конференції в анексованому Криму, передає Depo.Донбас з посиланням на "РИА новости".

"На сьогодні розроблено план мобілізації людей, які пройшли бойові дії, а потім з різних причин покинули ряди наших армійських корпусів. При цьому фахівці, які необхідні для несення певних військових обов'язків, вони поставлені всі на облік, і за наказом в разі потреби можуть встати в лад ", - сказав ватвжок "ДНР" Олександр Захарченко.

Крім того, за його словами, з "добровольців" сформовані додаткові підрозділи, дивізіони, бригади, які в разі потреби будуть озброєні в триденний термін.

"Не хочемо проводити мобілізацію поголовно. Якщо провести мобілізацію в "ДНР", ця армія налічуватиме близько 200-250 тисяч, однак, на жаль, я не гарантую якість такої армії" , - підкреслив Захарченко.

"Якщо час прийде і потрібна буде мобілізація, звичайно, ми вдамося до цього. Ми повністю готові до цього", - підкреслив ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий.

Нагадаємо, опальний ватажок бойовиків Олександр Ходаковський неодноразово розповідав про низьку якість підготовки "армій" "Л-ДНР". Зокрема про те, що через злидні бойовикі ріжуть на метал діючі електроопори.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme