У Запоріжжі відкриють виставку, присвячену добробатам

Експозицією про добробати на Запоріжжі хочуть відзначити появу в календарі нового свята - Дня українських добровольців. Сьогодні, 18 січня, оголошено про збір експонатів для майбутньої виставки

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Владислав Мороко, передає портал Depo.Запоріжжя.

Із сьогоднішнього дня Департамент культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА спільно із Запорізьким обласним краєзнавчим музеєм розпочинає збір матеріалів для пересувної експозиції присвяченій історії Українських Добровольчих Батальйонів. Просимо всіх – і тих хто був та є добровольцем, і тих хто їм допомагав – наших славних волонтерів, долучитися до наповнення фондів експозиції. Всі матеріали, експонати, фото та відео документи просимо передавати директору музею або в Департамент, - повідомив Мороко.

Урочисте відкриття експозиції відбудеться в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї 14 березня 2017 року, коли Україна вперше святкуватиме День українських добровольців. Нагадаємо, нове свято Верховна Рада України започаткувала вчора, 17 січня.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme