ЦРУ опублікувало матеріали про "холодну війну" та НЛО

Центральне розвідувальне управління (ЦРУ) США виклало в мережу архів в 13 мільйонів сторінок, в якому міститься інформація про В'єтнамську, Корейську і "холодну війну", а також про НЛО

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на CNN, розсекречені матеріали раніше можна було подивитися тільки на чотирьох комп'ютерах в Національному архіві в штаті Меріленд. Публікація паперів була запланована в мережі до кінця 2017 року, проте процес був прискорений.

"Доступ до цього історичного документа більше не обмежується географією", - зазначив голова відділу ЦРУ з управління інформацією Джозеф Ламберт.

У ЦРУ також підкреслили, що документ не піддавався ретельному відбору інформації.

"Це повна історія з хорошими і поганими моментами", - сказав співробітник управління Хезер Фріц Хорніак.

Найбільша частина оприлюднених американською розвідкою документів присвячена діяльності ЦРУ під час війни у ​​В'єтнамі, в Корейському конфлікті і в період Холодної війни.

Представлені також відомості про передбачувані появи НЛО і про засекречений раніше військовий проект "Stargate", в якому вивчалися різні здібності людини, в тому числі можливості віддалено "бачити події" і збирати інформацію з великої відстані.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme