Торік у Вінниці "підмарафетили" спортивні школи

У 2016 році спортивні школи суттєво оновили матеріально-технічну базу, проведено поточні та капітальні ремонти приміщень

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.

Торік в міській дитячо-юнацькій спортивній школі №1 зроблено реконструкцію легкоатлетичних доріжок стадіону. Також проведено поточний ремонт стадіону - відремонтовано дах, вхід на глядацькі трибуни, освітлення та замінено крісла.

У МДЮСШ №2 встановлено дитячий майданчик та завершено капітальний ремонт огорожі. Побілено та пофарбовано приміщення роздягальнь, спортивного залу тощо. 

У минулому році у дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з баскетболу оновлено покриття даху та облаштовано тренажерний зал. У МДЮСШ №5 зроблено поточний ремонт спортивного майданчику для стрітворкауту в ЦПКіВ ім.Горького, а також – залів фізичної підготовки і пауерліфтингу на спортивних базах по вул.Хлібна,1 та Стеценко,50.

Крім того утеплено фасад та проведено поточний ремонт кабінетів школи МДЮСШ №6. У КП "Центральний міський стадіон" облаштовано спортивний майданчик з штучним покриттям, проведено поточний ремонт приміщень та даху.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme