Сумчан просять "придивлятися" до неблагополучних родин

Містян закликають інформувати про відомі їм ситуації, які загрожують життю чи здоров’ю дітей або дорослих

Сумчан просять "придивлятися" до неблаго…

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить сумчан інформувати про сім’ї, де є факт насильства в сім’ї, реальна загроза його вчинення, жорстоке поводження з дитиною, залишення дитини без піклування батьків або склалась інша ситуація, яка загрожує життю чи здоров’ю членів родини, пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій сумської міськради.

Торік до міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надійшло 340 повідомлень про сім’ї, які потребували соціальної підтримки.

Спеціалісти центру спільно зі спеціалістами служби у справах дітей здійснили вихід до кожної сім’ї для перевірки умов проживання та оцінки потреб дитини в сім’ї.

На комісії з питань захисту прав дитини, яка засідає щомісяця, було розглянуто 116 питань, що стосувались захисту інтересів неповнолітніх, в тому числі подання на 78 сімей, де батьки ухилялись від виконання обов’язків.

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служба у справах дітей закликають містян не бути байдужими та повідомляти про сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

За наявності загрози життю чи здоров’ю дитини необхідно негайно сповіщати про це поліцію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme