Стало відомо, скільки в Харкові коштуватиме нагодувати дитину в школі та дитсадку

У Харкові встановили єдині грошові норми вартості харчування в навчальних закладах

Як передає Depo.Харків із  посиланням на сайт Харківської міськради, відповідне рішення було прийнято сьогодні, 18 січня, на засіданні виконавчого комітету міськради.

За відомостями міськради, для дошкільних навчальних закладів визначено такі грошові норми:

- вікова група від 1-го до 3-х років - 18 грн (з розрахунку: 7,2 грн з бюджету і 10,8 грн - батьківська плата);

- вікова група від 3-х до 6-ти (7-ми) років - 23 грн (з розрахунку: 9,2 грн - бюджетні кошти і 13,8 грн - батьківська плата);

- у групах з цілодобовим режимом перебування, вікова група від 1-го до 3-х років - 19 грн (з розрахунку: 7,6 грн з бюджету і 11,4 грн - батьківська плата); від 3-х до 6-ти (7-ми) років - 24 грн (з розрахунку: 9,6 грн з бюджету і 14,4 грн - батьківська плата);

- у санаторних та спеціальних групах, вікова група від 1-го до 3-х років - 19 грн; від 3-х до 6-ти (7-ми) років - 24 грн (відповідно до законодавства України).

Для загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів встановлені наступні норми:

- для учнів 1-4-х класів - 9 грн;

- для учнів 1-х класів безкоштовне молоко - не більше 4,95 грн.

Для учнів пільгового контингенту (в тому числі дітей загиблих учасників антитерористичної операції) 1-4-х класів, які відвідують групи продовженого дня, вартість харчування не змінилася і становить 12 грн; 5-11-х класів - також 12 грн.

Для учнів пільгових категорій у професійно-технічних закладах, фінансування яких здійснюється за кошти міського бюджету, грошові норми харчування визначені в розмірі 45 грн на день.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme