Спостерігачі ОБСЄ винесли тіло загиблого чоловіка з-під обстрілу на Луганщині

Через обстріли бойовиків поліцейським Луганщини довелося залучити представників ОБСЄ, щоб забрати з вулиці тіло убитого мирного жителя

Про це пише Depo.Донбас  з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Луганської області.

Повідомляється, що вчора, 17 січня о 14.50 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Вільна у Золотому-4, Попаснянського району, на відстані близько 60 м від власного будинку (частина цієї вулиці підконтрольна "ЛНР") з вогнепальними пораненнями грудної клітини лежить труп 57-річного чоловіка, місцевого мешканця.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативн ої групи Попаснянського відділу поліції, але забрати тіло загиблого чоловіка та здійснити огляд місця події не змогли , бо потрапили під обстріл бойовиків, які вели стрілянину зі стрілецької зброї з напрямку Золотого -5, що на окупованій території.

"Бойовики, за попередньою інформацією - снайпер (СВД калібру 7.62мм), відкриває вогонь, щойно хтось намагається наблизитися до тіла вбитого чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що повторний виїзд на місце події було заплановано на ранок 18 січня разом з представниками місії ОБСЄ для гарантування безпеки та припинення вогню.

"Представники місії ОБСЄ винесли тіло вбитого чоловіка з небезпечної зони і наразі автівкою ритуальної служби везуть його на підконтрольну українській владі територію для проведення СМЕ", - повідомили у поліції.

Як повідомлялося раніше, Попаснянському районі у на Луганщині бойовики відкрили вогонь по представникам поліції, викликали мирні яких жителі з загибелі чоловіка приводу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme