Шестирічний вінничанин "озолотився" на Закарпатті

Наймолодший гравець турніру "Різдвяне Мукачево" 6-річний вінничанин Володимир Шафір здобув перше місце серед дітей до 8 років в основному турнірі

Шестирічний вінничанин "озолотився" на З…

Збірна команда шахістів з семи вихованців Вінницької МДЮСШ № 6 і клубу "Романтик" успішно виступила на Всеукраїнському дитячому шаховому фестивалі "Різдвяне Мукачево". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу СК "Нива".

У турнірі взяли участь 58 шахістів із Закарпатської, Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Київської, Чернігівської, Миколаївської, Одеської та Хмельницької областей. Наймолодшим гравцем турніру був 6-річний вінничанин Володимир Шафір. Він здобув перше місце серед дітей до 8 років у основному турнірі. 13-річний Євген Шафір, старший брат маленького чемпіона, отримав 5-й приз серед юнаків до 17 років (у бліцтурнірі). Раніше Євген був багаторазовим переможцем і призером турнірів у Мукачевому у молодшій групі. 11-річна вінничанка Катерина Дищук виборола золото серед дівчат до 12 років у турнірі з блискавичних шахів.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme