Рятувальники Хмельниччини пірнали в ополонки

На Старосинявщині тренувалися витягувати потерпілих з крижаної води

Рятувальники Хмельниччини пірнали в опол…

У Старосинявському районі рятувальники відпрацьовували навички щодо рятування людей на льоду, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДСНС області.

На водоймищі "Христосів" відбулися спеціальні тренування з відпрацювання навичок  рятування людей на водоймах, вкритих кригою. 
Рятувальники Хмельниччини пірнали в ополонки - фото 1

"Навчання розпочалися з теоретичної частини, на якій обговорили проблемні питання, що стосуються порятунку людей, які потрапили під лід, - розповідають ДСНСники. - Далі рятувальники кількома способами, за допомогою спецзасобів, відпрацьовували рятувальні дії на льоду."

Рятувальники Хмельниччини пірнали в ополонки - фото 2

Усі присутні рибалки, відпочивальники, пердставниуи місцевої влади оглянули й спорядження, призначене для порятунку людей. Спілкуючись із присутніми, рятувальники дали вичерпні відповіді на усі запитання та, користуючись нагодою, нагадали громадянам про небезпеку, яка чатує на тонкій кризі.

Рятувальники Хмельниччини пірнали в ополонки - фото 3

"Такий вид тренувань проводиться з метою підвищення професійної майстерності під час порятунку людей на водоймах у зимово-весняний період. Кожен рятувальник має володіти навичками надання першої медичної допомоги постраждалим у разі утоплення чи обмороження. Проте, незважаючи на готовність рятувальних підрозділів, про небезпеку виходу на лід має пам’ятати кожен громадянин, а під час відлиги бажано взагалі відмовитися від такої прогулянки,"  - каже керівник тренувань.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme