Рятувальники Хмельниччини готові до купань на Водохреща

Цьогоріч на святкові купання в області працюватиме 24 рятувальні пости

Рятувальники Хмельниччини готові до купа…

На Хмельниччині на Водохреща в місцях, де заплановане масове купання людей, цілодобово діятимуть 24 рятувальних пости, повідомляє Depo.Хмельницький.

За інформацією прес-служби ДСНС в області, в кожному районі на водоймах, де заплановані масові купання, чергуватимуть підрозділи ДСНС, що укомплектовані усім необхідним  спорядженням (рятувальними човнами, жилетами, кругами, та пристроями для дихання “соломинка”). У Красилівському і Кам’янець-Подільському районах чергуватимуть одразу три пости, у Новоушицькому і Городоцькому по два.

Рятувальники Хмельниччини готові до купань на Водохреща - фото 1

Нагадаємо, у Хмельницькому на міському пляжі задля безпеки громадян рятувальники розгорнули другий мобільний пункт обігріву. Там усі охочі зможуть переодягнутися після занурення та обігрітися. А також якщо стало зле, отримати долікарську медичну допомогу.  Пункт обігріву діятиме вже з 18 години сьогодні до 18:00  19 грудня. Окрім того не припиняє свою діяльність перший пункт обігріву, що розташований теж на міському пляжі. Там усі нужденні мають змогу обігрітися і перекусити. 

Усього безпеку громадян під час Водохрещі забезпечуватимуть 93 рятівника.

Краян закликають бути обережними і дотримуватися правил купання в ополонках.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme