На ремонт миколаївського шахового клубу "перепаде" 8 мільйонів

Цього року з обласного бюджету виділили кошти на капремонт бібліотеки Гмирьова, палацу культури та декількох спортшкіл

На ремонт миколаївського шахового клубу…

Цього року за рахунок бюджету області мають відремонтувати декілька "культурних" та спортивних закладів. Так, 700 тис. грн отримає універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова на капітальний ремонт приміщень, в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення експертизи. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

Обласний палац культури отримає 7 млн грн на капремонт будівлі, зокрема виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення експертизи. Також мають поповнити бібліотечні фонди області, для цього виділили 1 млн грн, та придбати звукову апаратуру для Миколаївської обласної філармонії на суму 1 млн грн.

Серед спортивних об'єктів у 2017 році за рахунок коштів бюджету розвитку області фінансуватиметься Миколаївська обласна комунальна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа. На її капремонт виділили 3 171, 800 тис. грн. Зокрема планують утеплити зовнішні стіни, що дозволить зекономити бюджетні кошти на опаленні.

Миколаївська обласна дитячо-юнацька спортивна школа "Обласний шахово-шашковий клуб" ім. М.В. Шелеста отримає на капремонт 8 099, 209 тис. грн. Планується відремонтувати покрівлю, терасу.

Миколаївській обласній школі вищої спортивної майстерності виділили 3 111,300 тис. грн. на капітальний ремонт: лагодитимуть дах, замінять дерев'яні вікна на склопакети з ПВХ-профілю та двері, утеплять стіни, відремонтують басейн, каналізацію та туалет в сауні, проведуть ремонт адмінбудівлі, гаражів і котельні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme