На Полтавщині військові вчилися гасити палаючий літак

У Миргороді на військовому аеродромі пройшли навчання з ліквідації пожежі на літаку "Су-27"

На Полтавщині військові вчилися гасити п…

У 831 бригаді тактичної авіації, яка базується в Миргороді на Полтавщині, відбулися навчання з ліквідації умовної пожежі на літаку "Су-27", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу 831 бригади тактичної авіації.

На Полтавщині військові вчилися гасити палаючий літак - фото 1

Командир авіабригади полковник Сергій Ялишев довів особовому складу заходи безпеки. Разом із начальником служби пожежної безпеки бригади майором Сергієм Сузимою вони провели огляд техніки, залученої до занять. Після чого приступили до практичних навчань.

На Полтавщині військові вчилися гасити палаючий літак - фото 2

Відповідно до сценарію занять, при проведенні робіт на аеродромі відбулося розтікання палива під літаком, в результаті чого виникло загоряння поверхні стоянки під літаком.

Негайно було викликано пожежний розрахунок. У зв'язку із тим, що одного пожежного розрахунку не вистачало для гасіння, було викликано додатковий розрахунок з доставки потрібної води для піноутворюючої рідини.

На Полтавщині військові вчилися гасити палаючий літак - фото 3

Оскільки при ліквідації будь-якої надзвичайної ситуації ризик отримання опіків та травм достатньо високий, одночасно відбулись тренування медичних працівників.

Після закінчення навчання начальник служби зробив зауваження на помилки, які були виявлені під час тренування. Командир частини подякував за виконання нормативу.

Зберегти

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme