На Львівщині автомобілі злітають в кювет

Рятувальники надавали допомогу водіям через ускладнення погодних умов

Як повідомляє Depo.Львів,  17 січня о 17:45 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у м. Львові по вул. Трускавецька-Тролейбусна, внаслідок складних погодних умов (ожеледиці) автомобіль MAN не може виїхати із замету та перешкоджає руху автотранспорту. На місце події негайно було направлено рятувальників ДПРЧ-4 м. Львова. Фахівці ДСНС за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобіль із замету та забезпечили рух по автодорозі.

О 21:29 у сел. Новий Яричів Кам’янка-Бузького району на площі Єдності, внаслідок складних погодних умов (ожеледиця), автомобіль КамАЗ не зміг виїхати під гору та перешкоджав руху транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням місцевої пожежної команди сел. Новий Яричів за допомогою буксирувального тросу було витягнуто автомобіль та забезпечено проїзд автотранспорту.

О 23:08 у сел. Славсько по вул. Ів. Франка, внаслідок ожеледиці, вантажний автомобіль "Мерседес" з’їхав в кювет. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРП-55 сел. Славсько за допомогою буксирувального тросу автомобіль було витягнуто з кювету.

О 23:16 у м. Дрогобич по вул. Ів. Франка, через ожеледицю автомобіль DAF не зміг виїхати під гору. Рятувальники ДПРЧ-5 м. Дрогобич за допомогою буксирувального тросу допомогли автівці виїхати.

18 січня о 01:25 у м. Дрогобич по вул. Фабрична, внаслідок ожеледиці автомобіль "Форд Транзит" з’їхав у кювет. Фахівці 2-го Спеціального центру швидкого реагування  за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобіль із кювету.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme