На Хмельниччині атестували більше 85% правоохоронців, що стали поліцейськими

В області створили рекрутинговий центр, запровадили нову кадрову політику та сформували систему внутрішньої безпеки

На Хмельниччині атестували більше 85% пр…

На Хмельниччині провели атестування працівників ГУНП області, за результатами якого 85,4% особового складу отримали позитивні результати та вступили до лав нової поліції, повідомляє Depo.Хмельницький.

За словами начальника ГУ НП в Хмельницькій області Миколи Семенишина, в процесі реформування кардинально змінили критерії оцінки роботи поліцейських з кількісних на якісні. Кінцева оцінка якості роботи територіальних та структурних підрозділів Нацполіції, а також їх керівників і рядових працівників формуватиметься з урахуванням низки показників.

"З-поміж іншого - результати зовнішнього соціологічного опитування населення; результати оцінки ефективності роботи поліції бізнес-середовищем; результати внутрішнього опитування працівників Національної поліції," – каже Семенишин.

Торік в пріоритеті щодо роботи з персоналом були дотримання законності при прийнятті та реєстрації заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, унесенні відповідних відомостей до ЄРДР, а також закритті кримінальних проваджень; підвищення якості та оперативності реагування на кримінальні правопорушення; протидія корупційним проявам серед особового складу; протидія незаконному обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин; забезпечення безпеки дорожнього руху.

За словами головного поліцейського області, поліцейські області працюють досить потужно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme