На Харківщині працівник заводу ім. Малишева намагався душити копа

Зловмисник хапав полісмена за одяг, після чого вдарив та спробував душити

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 13 січня ухвалив Куп'янський міськрайонний суд Харківської області. Засуджений – уродженець Луганської області, працює складальником на ДП "Завод ім. Малишева".

Суд встановив, що близько 7:00 26 листопада 2016 року до Куп’янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в маршрутці сполученням "Ківшарівка - Куп'янськ-Вузловий" пасажир неадекватно себе поводить, відмовляється сплачувати за проїзд та нецензурно висловлюється.

Правоохоронці приїхали до місця виклику, де побачили п’яного чоловіка.

Під час того, як поліцейські розмовляли з пасажирами маршрутки, останній підійшов до правоохоронців, почав нецензурно лаятися на адресу одного з них, схопив за форму, внаслідок чого пошкодив на куртці металеву застібку та відірвав ґудзик. Після цього чоловік двічі вдарив інспектора поліції по обличчю та спробував душити.

На суді обвинувачений провину визнав та розкаявся.

Суд також визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme